Hvem er vi?

I Blatchford Ortopedi AS er vi mer enn 160 spesialister på ortopediteknikk, med ett fokus: Alle våre kunder kan få et bedre liv. Vi gjør det mulig!

Enten du trenger en avansert protese eller en tilpasset innleggssåle, kan du være trygg på at vi leverer deg høy kvalitet og individuell service. Vi består av seks avdelinger, Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I tillegg har vi kontorer på 15 ulike lokasjoner rundt i landet.

Visjon og verdier

Enten du trenger en avansert protese eller en tilpasset innleggssåle, kan du være trygg på at vi leverer deg høy kvalitet og individuell service. Vi består av seks avdelinger, Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I tillegg har vi kontorer på 15 ulike lokasjoner.

Prestasjon

Vår prestasjon er av høy standard fordi vi fokuserer på kundenes behov og leverer fremragende produkter og tjenester.

Integritet

Vi innfrir forventninger og oppfyller forpliktelser med integritet og omtanke. Vi behandler våre kollegaer og kunder med omsorg og respekt.

Samarbeid

Vi samarbeider, lytter og deler erfaringer for å levere produkter som har en positiv innvirkning på menneskers liv.

Innovasjon

Vi søker alltid etter nye løsninger og innovasjon til det beste for våre kunder.

 

Avdelinger i Norge

Klikk på den avdelingen nærmest deg for å finne åpningstider, kontaktinformasjon og lese om hvem vi er.

Ortoklinikken

For å kunne søke til NAV for ditt ortopediske hjelpemiddel må du til en legespesialist. Blatchford Ortopedi samarbeider med legespesialist ved Ortoklinikken som jevnlig besøker noen av våre avdelinger. Du kan booke din konsultasjon hos spesialist (uten henvisning fra din fastlege) ved å trykke her.