Hvem er vi?

I Blatchford Ortopedi AS er vi mer enn 160 spesialister på ortopediteknikk, med ett fokus: Vi gjør mobilitet mulig slik at drømmer kan realiseres!

Enten du trenger en avansert protese, ortose eller en tilpasset innleggssåle, kan du være trygg på at vi leverer deg høy kvalitet og individuell service. Vi har seks klinikker i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I tillegg har vi satelittverksteder på flere ulike lokasjoner tilknyttet våre avdelinger.

Visjon og verdier

Samarbeid

Vi er samkjørte, tydelige og sammensveiset. For oss betyr det at vi har et felles mål. Vi samarbeider med kundene og er enkle å ha med å gjøre. Vi oppnår mer i fellesskap.

Mot

Vi er ærlige, engasjerte og trygge på oss selv. Hos oss betyr det at vi sier det som det er. Vi løser de problemene som er viktige for pasienter og kunder. Vi lar oss ikke stoppe av hvordan ting gjøres i dag.

Integritet

Vi er åpne, ansvarlige og redelige. For oss betyr det at vi kommuniserer på en åpen måte. Vi oppfyller forpliktelser overfor pasienter og kunder. Vi har holdningene som gjør at vi handler rett.

Innovasjon

Vi er fokuserte, eksperimentelle og fleksible. For oss betyr det at vi setter kunden først når vi gjør nyskapninger.
Vi definerer det mulige ved å teste det umulige. Vi ser på forandringer som muligheter.

Læring

Vi er nysgjerrige, tilpasningsdyktige og utviklende.
For oss betyr det at vi verdsetter og tar grep som følge av tilbakemeldinger fra pasienter og kunder.
Vi reiser oss raskt etter nederlag, slik at fremgangen blir enda raskere. Vi tilstreber å bli en bedre utgave av oss selv.

 

Avdelinger i Norge

Klikk på den avdelingen nærmest deg for å finne åpningstider, kontaktinformasjon og lese om hvem vi er.

 

Vestlandsklinikken

For å kunne søke til NAV for ditt ortopediske hjelpemiddel må du til en legespesialist. Blatchford Ortopedi samarbeider med legespesialist ved Vestlandsklinikken som jevnlig besøker noen av våre avdelinger. Du kan booke din konsultasjon hos spesialist (uten henvisning fra din fastlege) ved å trykke her.