Om Blatchford Ortopedi avd. Sandnes

Blatchford Ortopedi AS er en av Norges ledende ortopediske klinikker. Vårt selskap har over 130 års erfaring innen rehabiliterende tjenester.

Hos oss jobber mer enn 180 spesialister innen orto­pediteknikk. Enten du trenger en avansert protese, ortose eller en tilpasset innleggssåle, setter vi vår ære i å levere deg høy kvalitet og individuell service.

Vår visjon er å gjøre mobilitet mulig slik at drømmer kan realiseres for våre kunder.

Selskapet har i dag åtte klinikker i Norge og er lokalisert fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I tillegg har vi satellittverksteder på flere, ulike lokasjoner tilknyttet våre klinikker. Vi har også rammeavtale med NAV som innebærer at vi lever opp til myndighetenes faglige krav til kvalitet, leveranse og priser.

Blatchford Ortopedi i Sandnes er vår nyeste klinikk og åpnet i 2023. Dyktige ortopediingeniører, fysioterapeut og øvrige ansatte utgjør et sett med spesialister som trives med å arbeide sammen. Vi har korte ventetider, lett adkomst med gratis parkering og helt nye lokaler.

Vi bruker nyeste teknologi og utvikler også 3D-printede løsninger for en rekke av våre kunder. Vi er stolte av å levere ortopediske hjelpemidler og hjelpe våre kunder til å leve aktive liv.

Velkommen til oss her i Sandnes.

Våre medarbeidere: