Om Blatchford Ortopedi avd. Arendal 

Blatchford Ortopedi Arendal er et ortopediteknisk verksted som holder til på Langsæveien.
Vi har 13 ansatte som består av ortopediingeniører, fysioterapeuter og ortopediteknikere, som sammen jobber for å gjøre det mulig! 

Tidligere var vi kjent som Ortopediservice og har lenge hatt kontorer på Sørlandet Sykehus avdeling Arendal – både i kjelleren og på poliklinikken. I oktober 2019 flyttet vi inn i moderne lokaler på Langsæveien 6, ved Harebakken i Arendal  

Vår kjernevirksomhet er å fremstille og tilpasse ortopediske hjelpemidler som ortoser, poteser, sydde sko,  og fotsenger/spesialsåler.

 

På klinikken vår har vi i tillegg en egen skobutikk.
Her fører vi kjente merkevarer som blant annet New Balance, Klaveness og FinnComfort – og har ett bredt utvalg av sko for føtter som ikke finner sko i vanlige butikker.
Butikken driftes av J.A. Magnusen spesialsko som har erfarne medarbeidere som bistår med tilpassing og råd – vi anbefaler derfor at du tar kontakt for timebestilling.  

Ønsker du å se sesongens utvalg finner du alltid en oppdatert katalog på www.ja-magnussen.no 

Vi er den klinikken som ser flest føtter i Aust- Agder – derfor kan du trygt, uten henvisning eller avtale med NAV, bestille time til en av våre erfarne klinikere om du ønsker å rådføre deg eller få tilpasset et ortopedisk hjelpemiddel.
Trenger du videre oppfølging så hjelper vi deg, via vårt nettverk, med å finne en kvalifisert behandler for deg. Vi har også samarbeid med Fot og ankelspesialisten for vurdering hos privat ortoped. 
Vi samarbeider med Sørlandet Sykehus, fastleger, spesialister og behandlere. Blatchford Ortopedi Sør har nedslagsfelt fra Flekkefjord i vest til Porsgrunn i Øst, fra Hovden i Nord til Lindesnes i Sør. Vi dekker med dette begge Agderfylkene- og Telemark. 

Vi har i tillegg samarbeid med Skagerakklinikken og Yngve Sporstøl, og kan tilby avtale hos privat ortoped i våre lokaler – for de som ønsker vurdering til ortopediske hjelpemidler.

Blatchford Ortopedi er størst i vår bransje i Sør og har over 150 ansatte i Norge. På verdensbasis er vi ett konsern med over 1000 ansatte totalt. 

Vi tilbyr private konsultasjoner/vurderinger til kr 730,-

Ta kontakt for spørsmål, eller timeavtale.