Om Blatchford Ortopedi avd. Arendal

Blatchford Ortopedi Arendal er en nyetablert ortopediteknisk klinikk som består av ortopediingeniører, fysioterapeuter og ortopediteknikere. Vår kjernevirksomhet er å fremstille og tilpasse ortopediske hjelpemidler som såler, spesialsko, sydde sko, ortoser og proteser. Vi er den klinikken som ser flest føtter i Aust- Agder. Derfor kan du trygt, uten henvisning eller avtale med NAV, bestille time til en av våre erfarne klinikere om du ønsker å rådføre deg eller få tilpasset et ortopedisk hjelpemiddel. Trenger du videre oppfølging så hjelper vi deg, via vårt nettverk, med å finne en kvalifisert behandler for deg. Vi har også samarbeid med Fot og ankelspesialisten for vurdering hos privat ortoped.

Vi er tidligere kjent som Ortopediservice, etablert i Kristiansand 1979. Vi er en del av Blatchford Kristiansand som lenge har holdt til i kjelleren på Arendal sykehus. I oktober 2019 flyttet vi inn i nye moderne lokaler i Langsæveien 6 på Harebakken i Arendal (gamle IF-bygget). Vi er nå 10 ansatte, med ambisjon om å bli like store som vår moderklinikk i Kristiansand.

Blatchford Ortopedi er størst i vår bransje i Sør og har over 150 ansatte i Norge. På verdensbasis er vi stolte av å kunne si at vi er et prisbelønnet konsern med over 1000 ansatte totalt.

Vi samarbeider med Sørlandet Sykehus, fastleger, spesialister og behandlere. Blatchford Ortopedi Sør har nedslagsfelt fra Flekkefjord i vest til Porsgrunn i Øst, fra Hovden i Nord til Lindesnes i Sør. Vi dekker med dette begge Agderfylkene- og Telemark.

I Arendal har vi også skobutikk. Her fører vi kjente merkevarer, og har et godt utvalg av sko til foten som ikke finner sko i vanlige skobutikker. Avdelingen betjenes av erfarne medarbeidere. Kom innom eller ring for timebestilling til prøving hos oss. Se www.ja-magnussen.no

Ta kontakt for spørsmål, eller gjør en timeavtale.