Litt om oss

Helt siden 1999 har Blatchford Ortopedi i Bergen holdt til i trivelige og moderne lokaler på Krambua ved Fjøsanger. I dag er vi ca. 35 ansatte og mottar kunder fra hele landet. Vi er et team bestående av dyktige ortopediingeniører, teknikere, kundesenter og en administrasjon som fokuserer på kundens behov og streber etter å tilby høy kvalitet og rask leveringstid på våre produkter. Avdelingen tilbyr ortopediske hjelpemidler som fotsenger, ortoser, proteser og innleggsåler. Vi har også en sko-avdeling med spesialsko for voksne og barn. Utenom spesialsko, fører vi sko fra kjente merkevareleverandører som Joya, Gaitline, Birkenstock, FitFlop og New Balance.

Vi samarbeider tett med sykehusene, fysioterapeuter, leger og øvrige spesialister. I tillegg til vår avdeling på Krambua har vi også en klinikk på Fysikalsk medisin og rehabilitering (AFMR) Nordås som er en del av Haukeland Universitetssykehus. Vi har også satellitt-klinikker, blant annet på Sentralsjukehuset i Førde. Videre samarbeider vi tett med Fot & Ankel Spesialisten som er den eneste klinikken i Norge som tilbyr utredning og avansert behandling av problemstillinger relatert til legg, ankel og fot.

 

Velkommen på trenings- og inspirasjonsdager hos oss våren!

Vi starter dette nye året med et nytt og spennende samarbeid med Landsforeningen for amputerte (LFA) og Momentum. I felleskap har vi utarbeidet et flott program rundt trenings- og inspirasjonsdager hos oss på Krambua.
Vi starter den første treningen mandag 24.februar kl. 18:00 – 20:00.

Fysioterapeut Trine Øvrebotten, som til daglig jobber med amputerte på Nordås rehabiliteringssenter, skal holde en treningstime for deg som er amputert. Hun vil sette søkelys på øvelser som blant annet hjelper deg med å:

  • Forbedre leddbevegelighet
  • Muskelstyrke
  • Balanse 
  • Stabilitet

Hun vil og demonstrere gode avspenningsøvelser. Rett etter hver trening har vi tilrettelagt for ulike inspirasjonsforedrag. For mer informasjon, se program for Treningsplan vår 2020.

Alle er hjertelig velkommen til å delta, uavhengig om du er kunde hos oss i dag eller ikke.
For påmelding ta kontakt med vårt sentralbord på Tlf. 55 27 11 00 eller e-post post.bergen@blatchford.no.