Litt om oss

Helt siden 1999 har Blatchford Ortopedi i Bergen holdt til i trivelige og moderne lokaler på Krambua ved Fjøsanger. I dag er vi ca. 35 ansatte og mottar kunder fra hele landet. Vi er et team bestående av dyktige ortopediingeniører, teknikere, kundesenter og en administrasjon som fokuserer på kundens behov og streber etter å tilby høy kvalitet og rask leveringstid på våre produkter. Avdelingen tilbyr ortopediske hjelpemidler som fotsenger, ortoser, proteser og innleggsåler. Vi har også en sko-avdeling med spesialsko for voksne og barn. Utenom spesialsko, fører vi sko fra kjente merkevareleverandører som Joya, Klaveness, Gaitline, Birkenstock og New Balance.

Vi samarbeider tett med sykehusene, fysioterapeuter, leger og øvrige spesialister. I tillegg til vår avdeling på Krambua har vi også en klinikk på Fysikalsk medisin og rehabilitering (AFMR) Nordås som er en del av Haukeland Universitetssykehus. Vi har også satellitt-klinikker, blant annet på Sentralsjukehuset i Førde. Videre samarbeider vi tett med Fot & Ankel Spesialisten som er den eneste klinikken i Norge som tilbyr utredning og avansert behandling av alle problemstillinger i legg, ankel og fot.

NYHET: Fra og med torsdag 3.september vil vi ha langåpent torsdager! Vi vil være tilgjengelig for deg fra 08:00-20.00 hver torsdag.

Alle våre kunder, både nåværende og fremtidige, er hjertelig velkommen til å delta.
For påmelding ta kontakt med vårt sentralbord på Tlf. 55 27 11 00 eller e-post post.bergen@blatchford.no.