Om Blatchford Ortopedi avd. Bergen

Helt siden 1999 har Blatchford Ortopedi i Bergen holdt til i trivelige og moderne lokaler på Krambua ved Fjøsanger. I dag er vi ca. 35 ansatte og mottar kunder fra hele landet. Vi er et team bestående av dyktige ortopediingeniører, teknikere, kundesenter og en administrasjon som fokuserer på kundens behov og streber etter å tilby høy kvalitet og rask leveringstid. Avdelingen tilbyr ortopediske hjelpemidler som proteser, ortoser, fotsenger og innleggsåler. Vi har også en skoavdeling med spesialsko for voksne og barn. I tillegg til spesialsko, fører vi sko fra kjente skomerker som Joya, Klaveness og New Balance.

I Blatchford Ortopedi samarbeider vi tett med sykehus, fysioterapeuter, leger og øvrige spesialister. I tillegg til vår avdeling på Krambua har vi også en klinikk på Fysikalsk medisin og rehabilitering (AFMR) Nordås som er en del av Haukeland Universitetssykehus. Vi har satellitt-klinikker på Sentralsjukehuset i Førde, i Rosendal, på Lindås og Voss. Videre samarbeider vi tett med Vestlandsklinikken i Bergen – den eneste klinikken i Norge som tilbyr utredning og avansert behandling av alle problemstillinger i legg, ankel og fot.

Vi tilbyr private konsultasjoner/vurderinger til kr 580,-

Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille en time hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

NB! For kontakt med Blatchford Bergen og våre satellitt-klinikker – ring vårt sentralbord, tlf 55 27 11 00 eller bruk linken Kontakt oss