Personvernerklæring

Blatchford Ortopedi AS er en del av Blatchford-gruppen, som er en verdensledende rehabiliteringsleverandør med klinisk kompetanse innen proteser, ortoser, spesialtilpassede sitteenheter og rullestoler. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi bruker personinformasjonen vi samler om deg, i fortid, nåtid, en fremtidig ansatt, en bruker (pasient) eller når du bruker nettstedet vårt.

Hva slags informasjon innhenter vi om deg

Samling av informasjon ved nettilgang

Vi innhenter informasjon om deg når du registrerer deg hos oss eller legger inn bestilling på produkter eller tjenester. Vi samler også inn informasjon når du frivillig har fullført kontaktskjemaer, abonnerer på våre epostlister og ber om en katalog. Våre Nettsiders brukerinformasjon er samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler og Google Analytics. Denne personinformasjonen krever alltid brukerens bekreftelse før den sendes til Blatchford, og brukeren kan nekte å oppgi dette. Men i dette tilfellet vil de ikke kunne gi tilgang til den aktuelle nettsidens aktivitet siden vi ikke vill ha kontaktdetaljene for å sende den forespurte informasjonen. Blatchford prøver alltid å minimere mengden av personinformasjon som vi trenger for å kunne tilby en bestemt tjeneste eller funksjon.

Helseinformasjon og konfidensialitet

Når du er en pasient av Blatchford registrerer vi all behandling og detaljer om avtalen din, slik at klinikere, sykepleier eller annet helsepersonell kan planlegge behandlingen riktig. For å være sikker på at du blir behandlet sikkert, registrerer vi din personinformasjon, som navn, adresse og pårørendedetaljer. I tillegg til all kontakt du har med selskapet som klinikkbesøk, resultatene av undersøkelser og korrespondanse relatert til din behandling. For å være sikker på at du blir behandlet riktig, vil vi også registrere dine behandlinger, allergier, medisiner, reaksjoner på medisiner i det siste og eventuelle langsiktige forhold som diabetes eller astma. Din helseinformasjon holdes konfidensiell i selskapet til enhver tid og blir bare delt med ansatte når de trenger det for å utføre jobben sin. Alle ansatte er pålagt å arbeide etter strenge profesjonelle og kontraktsmessige plikter for konfidensialitet, der det er mulig vil vi anonymisere informasjon slik at den enkelte pasient ikke kan identifiseres. Den eneste gangen informasjon vil bli delt utenfor organisasjoner er hvis de er direkte involvert i din behandling, for eksempel din primærlege, hjemmesykepleiere eller rehabiliteringspersonell. Vi vil lagre informasjonen som fastsatt i helseregisterloven og pasientjournalloven. Hvis du ønsker mer informasjon om hvor lenge vi beholder din informasjon, kontakt selskapet personvernombud.

Jobbsøkere, nåværende og tidligere Blatchford ansatte

Når enkeltpersoner søker å arbeide for Blatchford, vil vi bare bruke den informasjonen du leverer til oss for å behandle søknaden og overvåke rekrutteringsstatistikk. Der vi ønsker å utlevere informasjon til en tredjepart, for eksempel der vi ønsker å ta opp en referanse eller få en uttalelse fra tredjepart, vil vi ikke gjøre det uten å informere deg på forhånd med mindre dette er pålagt ved lov. Personinformasjon om jobbkandidater som ikke fikk jobb, vil bli lagret i 12 måneder etter at rekrutteringen er fullført, det vil da bli ødelagt eller slettet. Når en person blir ansatt hos Blatchford, vil vi samle en fil/mappe knyttet til sysselsettingen. Informasjonen vil bli behandlet sikkert og vil bare bli brukt til formål direkte relevant for denne personens arbeid. Når personens ansettelse ved Blatchford er avsluttet, vil vi beholde filen i samsvar med kravene i vår dokument oppbevarings plan og deretter slette den.

Hvordan vi bruker og lagrer informasjonen om deg

Vi tar personvernet svært alvorlig. Personvernretningslinjene for hva du kan forvente når Blatchford samler din personlige informasjon. Dette omhandler informasjon vi innhenter om:

 • Besøkende på nettstedet vårt
 • Personer som abonnerer på vår epostliste eller ber om informasjon fra oss
 • Jobbsøkere og våre nåværende og tidligere ansatte

I de fleste tilfeller, hvor personinformasjon er avgitt, for eksempel kontaktskjema innleveringer, lagres dette på servere i Storbritannia. Vi bruker en tredjepartsleverandør for å administrere og opprettholde sikkerheten og ytelsen til våre nettsteder.
Blatchford bruker noen tredjepartstjenester til å tilby noen elektroniske funksjoner og funksjonalitet til våre kunder. Disse er:

Nyhetsbrev

Hvis du velger å abonnere på vår mailingliste, bruker Blatchford tredjepartstjenesten MailChimp til vår mailingliste funksjonalitet. MailChimp er en tredjepart databehandler, se «tredjeparts databehandler» i denne kunngjøringen for informasjon om dem. Blatchfords e-postlister inkluderer e-postadresse, navn og steds informasjon, denne informasjonen er lagret på MailChimps servere. Det er alltid mulig å fjerne dine personlige data fra vår mailingliste ved å velge avslutt via «unsubscribe» nederst på alle e-poster sendt av Blatchford via MailChimp. Hvis du har problemer med å fjerne deg selv fra listen, kontakt vår personvernombud.

Blatchford arrangementer

Blatchford bruker tredjepart databehandler Eventbrite for å registrere arrangementer, billetter og organisering. De personlige detaljene for arrangement deltakere er lagret på Eventbrite servere i USA for å yte denne tjenesten.

Tilgang til informasjon og korrigering

Blatchford prøver å være så åpne som de kan være i form av å gi folk tilgang til deres personlige opplysninger. Enkeltpersoner kan finne ut om vi oppbevarer personinformasjon ved å gjøre en » innsynsbegjæring » under Personvernloven og den generelle personopplysningsforskriften. Vi vil da gi deg:

 • En beskrivelse av alle data vi har om deg
 • Informere deg hvordan det ble innhentet (dersom ikke levert av deg)
 • Informere deg hvorfor, hvilke formål, vi oppbevarer den
 • Hvilke kategorier personinformasjonen omhandler
 • Informere deg hvem denne dataen kunne bli angitt til
 • Informere deg om oppbevarings periode av dataene
 • Informere deg rundt alle automatiserte beslutningstaking inkludert profilering
 • La deg få en kopi av informasjonen i en forståelig elektronisk form med mindre annet er forespurt.

For å gjøre en forespørsel til Blatchford på personinformasjon vi muligens oppbevarer, må du sende forespørselen skriftlig. Du kan velge å enten fylle ut skjemaet innsynsbegjæring (SFI) eller via epost, eller via brev til adressen nedenfor. Vær oppmerksom på at skjemaet ikke er obligatorisk. Men det kan fremskynde prosessen. Hvis du er enig, vil vi prøve å håndtere din forespørsel uformelt, for eksempel ved å gi deg den spesifikke informasjonen du trenger over telefon. Vi vil sørge for at din personinformasjon er korrekt og oppdatert. Du kan be oss om å korrigere eller fjerne informasjonen du mener er unøyaktig, Vennligst ta disse endringene til informasjonssikkerhet avdelingen, via «kontakt oss»..

Deling av personinformasjon

I mange tilfeller vil vi ikke dele personinformasjon uten samtykke. Imidlertid Når vi undersøker en klage må vi kanskje dele personinformasjon med andre relevante organer.
Ved å kontakte informasjonssikkerhetssjef, via e-post og/eller ved hjelp av adressen nedenfor kan du også få mer informasjon om:

 • avtalene vi har med andre organisasjoner for å dele informasjon;
 • omstendigheter hvor vi kan formidle personlige data uten samtykke for eksempel, for å forebygge og oppdage kriminalitet og generere anonymiseres statistikk;
 • våre instruksjoner til personalet om hvordan å samle inn, bruke og slette personlige data; og
 • hvordan vi kontrollerer at informasjonen vi oppbevarer er nøyaktig og oppdatert.

Tredjeparts databehandlere

Vi bruker en rekke tredjeparter til å behandle personlige data på våre vegne. Tredjeparter er nøye utvalgt og benytter standard kontraktsklausuler for å overholde EU’s databeskyttelsesforskrifter. Disse er:

Kapsler & Markedsføring

Informasjonskapsler er tekstfiler som plasseres på datamaskinen for å samle standardinformasjon om Internett-logg og informasjon om besøkende. Denne informasjonen brukes til å spore besøks bruk av webområdet og å kompilere statistiske rapporter på nettsiden aktivitet. Retningslinjer for informasjonskapsler » 

Dine rettigheter

Du har rettigheter rundt dine personlige data og hvordan vi håndterer det. Hvis du mener at informasjonen vi behandler om deg, er feil, og du vil at den skal korrigeres, ber du om å se denne informasjonen, du ber om at dataene overføres, du bestrider vår behandling av de personlige opplysningene dine, eller du ber om å få den slettet. Ta kontakt med personvernombudet.

Klager eller forespørsler

Blatchford prøver å oppfylle de høyeste standarder når vi samler inn og bruker personinformasjon. Derfor tar vi alle klager vi mottar om dette svært alvorlig. Vi oppfordrer folk til å gjøre oss oppmerksom hvis de tror at vår innsamling eller bruk av informasjon er urettferdig, villedende eller upassende. Vi vil også gjerne ha forslag til hvordan vi kan forbedre prosedyrene våre. Hvis du har en klage, kontakt personvernombudet som vil undersøke saken på dine vegne.

Hvis du ikke er fornøyd med svaret fra Blatchford eller mener vi ikke behandler dine persondata i samsvar med loven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Se også: hvordan klage til Datatilsynet

Kontaktinformasjon for Datatilsynet:
Website: https://www.Datatilsynet.no
Epost: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: + 47 22 39 69 00

Andre nettsteder

Våre nettsider inneholder lenker til andre nettsteder. Vår personvernerklæring gjelder bare for dette nettstedet, vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringen på de andre webområdene du besøker.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi holder våre retningslinjer for personvern under regelmessig gjennomgang og vi vil putte alle oppdateringer på denne nettsiden fortløpende. Denne policyen ble sist oppdatert 12. juli 2021.

Hvem vi er og hvordan kontakte oss

Blatchford Ortopedi AS (Blatchford) er selskapet som du leverer dine personopplysninger til. Selskapet HR Director er Personvernombud for Blatchford og kan kontaktes ved:

Telefon: +44 (0)1256 31 6635

Epost: informasjon.security@blatchford.co.uk

Post: 
HR Director – Information Security
Blatchford Ltd
Unit D Antura
Kingsland Business Park
Basingstoke
Hampshire
RG24 8PZ
UK