Blatchford Bergen

Adresse

Fjøsangerveien 215
5073 Bergen

Tel: 55 27 11 00

Åpningstider

Mandag – fredag  08.00-16.00

Følg oss

 Facebook

Email

post.bergen@blatchford.no

Om Oss

Blatchford Ortopedi i Bergen, tidligere Atterås Ortopediteknikk, ble etablert av Kjetil Atterås i 1999, og holder til i trivelige og moderne lokaler i Krambua på Fjøsanger. I dag er vi ca 35 ansatte og mottar kunder fra hele landet. Vi er et team bestående av dyktige ortopediingeniører, teknikere, kundesenter og en administrasjon som fokuserer på kundens behov og streber etter å tilby høy kvalitet og rask leveringstid på våre produkter. Avdelingen tilbyr ortopediske hjelpemidler som fotsenger, ortoser, proteser og innleggsåler. Vi har også en skoavdeling med spesialsko for voksne og barn. Utenom spesialsko, fører vi sko fra kjente merkevareleverandører som Joya, Gaitline, Birkenstock, FitFlop og New Balance (kommer februar 2019).

Vi samarbeider med sykehusene, leger og spesialister, og har i tillegg til vår avdeling på Fjøsanger, klinikk på AFMR Nordås som er en del av Haukeland Universitetssykehus, samt en satelittklinikk på Sentralsjukehuset i Førde. Ortoklinikken som består av dyktige spesialister innen ortopedi, holder til i våre lokaler. Klinikken tilbyr avansert utredning, diagnostikk og behandling av alle ortopediske problemstillinger. Her kan du raskt få time uten henvisning.

 

Ønsker du å benytte våre ortopediske tjenester, ta kontakt for timebestilling.

Vi bruker informasjonskapsler – cookies på denne siden for å bedre møte dine forventninger. Ved å fortsette på denne siden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler finn ut mer

aksepter