Historier fra våre pasienter

Historie fra våre kunder -  Marianne Fredbo«Når jeg kommer til Blatchford for å tilpasse min protese er det alltid veldig koselig. Det har i alle år vært et smil å møte bak disken, de kjenner deg igjen og man merker at her vil de deg det beste. Min ortopediingeniør som jeg har hatt siden 1991, leser snart tankene mine. Jeg har fått utrolig mange gode råd oppigjennom årene av denne mannen. Gode proteser og «bruksanvisning» fra ortopediingeniør har garantert gjort at min gange har blitt så god som den har blitt. På grunn av gode proteser og trening har jeg ikke vært hos fysioterapeut på mange år. Jeg liker også veldig godt at ingeniøren ikke bare opptatt av det nyeste, men at det skal fungere best mulig for meg. Jeg er veldig takknemlig for jobben som blir gjort! TAKK!!!»

Marianne Fredbo

 

Historien om Marianne

I over 25 år har Marianne Fredbo fått tilpasset sine lårproteser hos oss. Som 4-åring kom hun i en slåmaskin og måtte amputere venstre bein og høyre arm. Armprotese har hun prøvd, men liker seg best uten. Hun får likevel jevnlig forespørsel av oss om hun er interessert i den nyeste teknologien.

Historie fra våre kunder -  Marianne FredboMarianne har alltid vært aktiv. Til tross for at hun er dobbelamputert har hun både spilt volleyball (sammen med funksjonsfriske) og hun var i perioden 2008-2012 på landslaget i svømming. Hun deltok i paralympic i Beijing, samt også i London i 2012. Som over gjennomsnittet aktiv har det alltid vært viktig for Marianne at protesene har vært optimale. Protesen skal tåle variert trening, både på land og i fuktige svømmehaller. Dagens protese er en protese som har fungert optimalt for Marianne. I tillegg gjør den at hun kan gå lengre distanser, samtidig som hun blir mindre sliten i ryggen. Hun går mye tur i skog og hei, og vi finner som regel noen lyng og rester av blad når vi skifter deler nede ved fotbladet. På det meste har hun gått 25000 steg på en dag.

I dag jobber Marianne som idrett- og psykologilærer ved KVS-Lyngdal, samt er kirketjener i den lokale kirken. I tillegg har hun diverse frivillige styreverv innen idretten, kirken og teater. Hun lever et normalt liv: Med protese!

Vi bruker informasjonskapsler – cookies på denne siden for å bedre møte dine forventninger. Ved å fortsette på denne siden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler finn ut mer

aksepter