Om Blatchford Ortopedi avd. Kristiansand

Blatchford Kristiansand er en stor tverrfaglig ortopediteknisk klinikk som består av ortopediingeniører, fysioterapeuter, fotterapeuter og ortopediteknikere. Vår kjernevirksomhet er å fremstille og tilpasse ortopediske hjelpemidler (såler, spesialsko, sydde sko, ortoser og proteser). Vi er klinikken som ser flest føtter på Sørlandet.Derfor kan du trygt, uten henvisning eller avtale med NAV, bestille time til en av våre erfarne klinikere om du ønsker å rådføre deg eller få tilpasset et hjelpemiddel. Trenger du videre oppfølging så hjelper vi deg, via vårt nettverk, med å finne kvalifisert behandler for deg. Vi har også samarbeid med Fot og ankelspesialisten for vurdering hos privat ortoped.

Vi er tidligere kjent som Ortopediservice, etablert i Kristiansand 1979. Til sammen er vi 50 ansatte i Kristiansand (og 10 i Arendal). I Kristiansand holder vi til i nye og moderne lokaler i Skibåsen 42 B i Sørlandsparken. Vi er størst i vår bransje i sør og har over 150 ansatte i Norge. På verdensbasis er vi stolte av å kunne si at vi er ett prisbelønt konsern med over 1000 ansatte totalt.

Vi samarbeider med Sørlandet Sykehus, fastleger, spesialister og behandlere. Vårt nedslagsfelt er fra Flekkefjord i vest til Porsgrunn i Øst, fra Hovden i Nord til Lindesnes i Sør. Vi dekker med dette begge Agderfylkene- og Telemark.

Skoavdelingen vår fører kjente merkevarer og har et godt utvalg av sko til foten som ikke finner sko i vanlige skobutikker. Avdelingen betjenes av erfarne medarbeidere og time for prøving bestilles hos oss. Se www.ja-magnussen.no

Vi tilbyr private konsultasjoner/vurderinger til kr 730,-

Ta kontakt for spørsmål, eller gjør en timeavtale.